30 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara25°C
  • İzmir27°C
  • Berlin29°C

KILIÇDAROĞLU'NDAN İKİ SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu ile buluşan Kılıçdaroğlu, bugün de eski devlet bakanlarından Kemal Derviş ile görüştü.

Kılıçdaroğlu'ndan iki sürpriz görüşme

15 Ekim 2010 Cuma 13:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki sürpriz görüşme yaptığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu ile buluşan Kılıçdaroğlu, bugün de eski devlet bakanlarından Kemal Derviş ile görüştü.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11 Ekim'de Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu ile yemek yedi. CHP kaynaklarına göre, yemek “sadece türban konusuna” yönelik gerçekleşmedi. Yemekte, Türkiye’de konuşulan her konu gündeme geldi.

Kılıçdaroğlu'nun Diyanet İşleri Başkanı ile görüşmesinin ortaya çıkmasının ardından bir sürpriz buluşma haberi daha geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski devlet bakanlarından ABD'deki düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsünün küresel ekonomi ve kalkınmadan sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Derviş ile İstanbul'da görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen programa katılmak için Kahramanmaraş'a gitmek üzere saat 06.45 sıralarında Atatürk Havalimanı'na geldi. Ancak hava muhalefeti nedeniyle uçağı kalkmadığı için CHP lideri,Kahramanmaraş'a gidemedi.

Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nda Türkiye'ye gelen Kemal Derviş ile karşılaştı. Atatürk Havalimanı VIP salonunda bir araya gelen Kılıçdaroğlu ile Derviş, yaklaşık 45 dakika görüştü. Kılıçdaroğlu'nun, Kemal Derviş ile Türkiye ve dünya ekonomisini, bugünkü gelişmelerle ekonomik alanda muhtemel senaryoları değerlendirdiklerini ve görüş alışverişinde bulunduklarını belirtildi. Kılıçdaroğlu, hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen Kahramanmaraş gezisini ileri bir tarihte gerçekleştirecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.