04 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır14°C
  • Ankara10°C
  • İzmir14°C
  • Berlin12°C

KILIÇDAROĞLU DA YURTDIŞINDA MİTİNG YAPACAK

Erdoğan'ın, Köşk seçimleri öncesi gurbetçilere yönelik yapacağı miting programının netleşmesinin ardından Kılıçdaroğlu da harekete geçti.

Kılıçdaroğlu da yurtdışında miting yapacak

28 Nisan 2014 Pazartesi 08:18

Başbakan Erdoğan'ın, Köşk seçimleri öncesi gurbetçilere yönelik yapacağı miting programının netleşmesinin ardından Kılıçdaroğlu da harekete geçti. CHP lideri 3 ülkede miting yapacak.

CHP, cumhurbaşkanlığı seçiminde 2,7 milyon gurbetçinin oyunu almak için hazırlıklara başladı. 30 Mart seçimlerinde bazı bölgelerde sandık sonuçlarıyla oynandığı iddiasını gündeme getiren ana muhalefet partisi, Köşk seçimlerinde gurbetçilerin kullanacağı oyların Türkiye'ye sağlıklı ulaşması için çalışma yapma kararı aldı. 

3 ÜLKEYE GİDİYOR 

CHP, hem oyların Türkiye'ye güvenli bir şekilde ulaşıp ulaşmayacağını inceleyecek hem de güvenlik açıkları varsa bunların giderilmesini isteyecek. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Köşk seçimi kampanyası döneminde adaylarına destek için yurt dışında da propaganda çalışmaları yapacak. Bu kapsamda gurbetçilerin en çok yaşadığı yerler olan Almanya, İngiltere ve Fransa'ya gitmesi planlanıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.