29 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır31°C
  • Ankara23°C
  • İzmir25°C
  • Berlin21°C

KEMAL DERVİŞ CNN TÜRK'TE PROGRAM YAPACAK

DSP-MHP-ANAP koalisyonu döneminde Türkiye'yi krizden kurtarmak üzere bakanlık verilen Kemal Derviş CNN Türk'te program yapacak.

Kemal Derviş CNN Türk'te program yapacak

29 Eylül 2009 Salı 13:12

Kemal Derviş’in Esra Tümen Dinçkök ile ayda bir kez yapacağı programın ilki 30 Eylül Çarşamba günü saat 21.00’de CNN TÜRK’te ekranlarında olacak.

Esra Tümen Dinçkök ve Kemal Derviş’in hazırlayıp sunacağı Ufuk Turu’nda, dünya ekonomisinin kriz sonrası dönüşümü, yeni dünya düzeninin inşası ve Türkiye’nin yeni ekonomideki yerini konuşulacak.

30 Eylül Çarşamba günü ilk programda Derviş, İstanbul’da yapılacak IMF-Dünya Bankası Toplantıları’nda alınacak kararları tartışmak üzere 8 Ekim Çarşamba günü de alınan sonuçları değerlendirmek için CNN TÜRK ekranında olacak.

IMF-Dünya Bankası Toplantıları’nda tartışılacak ana konular arasında yeralan güç kayması, Asya’nın dünya ekonomi yönetimindeki ağırlığının artırılması ilk iki yayında ele alınacak. Krizin sıcak döneminin ardından alınan tedbirler, doların geleceği ve G-8’lerin krizden gerileyerek çıkmasının yarattığı etkiler de Ufuk Turu’nda masaya yatırılacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.