12 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır23°C
  • Ankara12°C
  • İzmir20°C
  • Berlin16°C

İSTİFAYA ŞAMPANYA PATLATAN CHP'LİLER

Ağlayan CHP'liler ekrana gelince Tayyar da sevinen CHP'lileri açıkladı. İşte Tayyar'ın ilginç iddiası

İstifaya şampanya patlatan CHP'liler

13 Mayıs 2010 Perşembe 10:37

 Star yazarı Şamil Tayyar'dan çarpıcı Baykal iddiası! Tayyar, Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür'ün "istifaya sevinen CHP'lilerle" ilgili ortaya attığı iddiaları kendisinin de araştırdığını ve yeni bilgilere ulaştığını söyledi. Tayyar, iddiayı bir adım ileri götürdü ve bazı CHP'lilerin Baykal'ın istifasının ardından "önümüz açıldığı" diyerek şampanya patlattıklarını iddia etti.

Bugün TV'de yayınlanan Temsilciler Meclisi programında Baykal'a ait olduğu iddia edilen kaset ve beraberinde yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı.

CHP'liler şampanya patlattı iddiası

Programa, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar'ın yapmış olduğu açıklamalar damga vurdu. CHP'li bir başkan yardımcısının gazetelerin yayın yönetmenlerini arayıp olayın gazetelerin manşetten büyük vermesini ve Türkiye'nin gündemine düşmesini istediği yönünde şahitlerin olduğuna vurgu yapan Tayyar: ''Pelit Kafe'de CHP'li ünlü bir ismin bu kaset olayının ardından 'artık önümüz açıldı diyerek şampanya ile kutlama yaptı'' sözleriyle yeni bir tartışmayı gündeme getiridi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.