02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır22°C
  • Ankara18°C
  • İzmir26°C
  • Berlin28°C

İŞTE KRAL TV'NİN YAYINLAMADIĞI O KLİP

Sanatçı Seher Dilovan'ın oğlunu kaybetmiş Türk ve Kürt annesini konu alan "Ben anayım" isimli klibini, 'siyasi' diye Kral TV'nin yayın kuruluna takıldı.

İşte Kral TV'nin yayınlamadığı o klip

05 Kasım 2009 Perşembe 20:08

Müzik kanalı Kral TV siyasi içerik gerekçesiyle klibi yayınlamadı. Seher Dilovan isyan etti. 

Sanatçı Seher Dilovan'ın oğlunu kaybetmiş Türk ve Kürt annesini konu alan "Ben anayım" isimli klibini, 'siyasi' diye Kral TV'nin yayın kuruluna takıldı.

Dilovan tepkisini "sürece katkı sunmak istemiştim" sözleriyle dile getirdi.

İki hafta önce çekimlerine başlanan ve oğlunu kaybetmiş Kürt ve Türk annesini konu alan klip, Kral TV Yayın Kurulu tarafından "siyasi içerikli" denerek yayınlanmasına izin verilmedi.

KLİBİN SONUNDA KUCAKLAŞIYORLAR

Karara tepki gösteren Dilovan, "klibin sözleri dahil siyasi içerikli hiçbir yeri yok. Klipte ağlayan Kürt ve Türk annesinin nesi siyasi içerikli olabilir. Bunlar klibin sonunda kucaklaşıyorlar" dedi.

KANAL POP AĞIRLIKLI

Taraf'a konuşan Kral TV yöneticilerinden Mehmet Gezegen, siyasi içerikli ve içerisinde ajitasyon olan kliplerin yayınlanmadığını söyledi. Gezegen. "Kanalımız pop ağırlıklı klipler yayınlar" açıklamasında bulundu.

SELDA BAĞCAN'IN KLİBİNİ NEDEN YAYINLADILAR?

Seher Dilvovan bu açıklamaya tepki gösterdi ve "Kanal Selda Bağcan'ın Deniz Gezmiş'i konu alan klibini yayınladı. Bu da syasi içerikli bir klipti" diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.