02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır19°C
  • Ankara15°C
  • İzmir22°C
  • Berlin24°C

İŞTE BUGÜNKÜ GAZETE MANŞETLERİ

Yeni Şafak Gazetesi'nin bugünkü manşetinde "Tüm darbelerin mütteffiki CHP" başlıklı haber yer alıyor.

İşte bugünkü gazete manşetleri

25 Ocak 2010 Pazartesi 12:25

Yeni Şafak Gazetesi: Tüm darbelerin mütteffiki CHP

Balyoz Güvenlik Harekât Planı'nı değerlendiren eski askeri savcı Faik Tarımcıoğlu, bu planı Sarıkız, Ayışı ve diğer planların anası olarak değerlendiriyor. Ve ekliyor; “Demek ki, birileri belli bir tarihten sonra askerliği bırakıp darbe planları yapmaya girişmiş.”

Hürriyet Gazetesi: Uçak çarptı öldü

Atatürk Havalimanı'nda önceki gece 237 yolcusuyla Bangkok'a gidecek olan Türk Hava Yolları'na ait TK- 60 sefer sayılı Airbus A-340 tipi yolcu uçağına, uçuş öncesi yoğun kar yağışı nedeniyle de-icing (buzlanmayı önleyici kimyasal sıvı sıkılması işlemi) uygulandı.

Sabah Gazetesi: Kim darbeci ortaya çıksın

"Hükümeti millet getirir, millet götürür" diyen Erdoğan, "AK Parti'yi hazmetmek zorundasın. Demokrasi bu. Demokrasiye inanmıyorsan darbeden yana mısın onu açıklarsın" dedi.

Zaman Gazetesi: İki subayın Meclis'e şafak baskını muhalefetin tavrını değiştirdi

Askere sivil yargı yolunu açan düzenlemenin geçmesi ardından ilginç gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı. Yasa değişikliğinin geçtiği gecenin sabahında Meclis'e iki subayın geldiği ve AK Parti, CHP ve MHP yöneticilerini ziyaret ederek, siyasetçileri tehdit ettiği öne sürüldü. Subayların, "Bu yapılan darbedir. Olacaklardan sorumlu değiliz." dedikleri belirtiliyor.

Radikal: Kültürün babası yaşamını yitirdi

Türkiye'nin kültür sanatına yön veren İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın 17 yıldır başkanlığını yürüten, Sinematek'in kurucularından, fotoğrafçı, işadamı, yazar, kültür insanı Şakir Eczacıbaşı, önceki gece 80 yaşında hayata veda etti.

Milliyet: Darbe isteyen ortaya çıksın

Başbakan Erdoğan “Darbeden yana mısın? Çıkarsın onu açıklarsın. Bir gün bunların hepsi ortaya çıkıyor. Bundan sonra kim bilir neler çıkacak. AK Parti'yi beğenmeyebilirsin ama hazmetmek zorundasın” dedi.

Taraf Gazetesi: Darbenin orduda tasfiye planları

Balyoz Planı'nda imzası olan Orgeneral Çetin Doğan, darbeden sonra Birinci Ordudan atılmasını istediği subayları tek tek belirledi. Listede 823 muvazzaf var.

Star Gazetesi: İkiz trajedi

Zorla akrabasıyla evlendirilmek istenen genç kız 5. kattan atlayarak intihar etti. Ölüme şahit olan ikizi de, kardeşinin peşinden gitti.

Habertürk Gazetesi: İkiz facia

Nişan öncesi ortaya çıkan çıplak resim, Diyarbakırlı ikizlerin sonu oldu. Hediye ile Kadriye 8. kattan atladı.

Akşam Gazetesi: Süper müsteşara "örtülü" yetkisi

Terörle mücadelede koordinasyonu sağlayacak Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı için start veriliyor. Müsteşar, örtülü ödenek harcaması yapabilecek. İstihbarat tek elde toplanacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.