İSRAİL PROTESTOSUNA YASAK
Furkan Vakfı’nın Adana’da Mescid-i Aksa’ya girişlerde İsrail polisinin dedektör uygulamasını protesto etmek için yapacağı protesto Adana Valiliği tarafından yasaklandı.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 11:14
Evrensel’de yer alan habere göre, İstasyon meydanında İsrail protestosu için 17.30-19.00 arasında toplanacak olan vakfın etkinliği ve aynı konuda açık ve kapalı alanda yapılacak her türlü etkinlik Adana Valiliği’nce yasaklandı.
Adana Valiliği yazıda, “İlimiz İstasyon Meydanında İsrail’in Filistinli Müslümanları Mescid-i Aksa’ya almamaları ve ibadet etmelerini engellemelerinden dolayı yapılmak istenen miting ve İlimiz genelinde yapılması istenen tüm faaliyetlerin (Açık/kapalı alan toplantısı, basın açıklaması, stand açılması, pankart/afiş asılması vb) yasaklanmıştır” dedi.
Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2009 İlke Haber

ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.