19 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır14°C
  • Ankara12°C
  • İzmir20°C
  • Berlin14°C

ISLAK İMZALI EVRAK BÖYLE BULUNDU

Albay Dursun Çiçek'e ait "İrtica ile Mücadele Eylem Planı"nın bulunduğu sırada çekilen polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Islak imzalı evrak böyle bulundu

02 Mart 2010 Salı 18:01

Her şey ıslak imzayla başlamıştı.. Başbuğ'un kağıt parçası dediği belgenin ele geçiriliş görüntüleri yayınlandı. O aramaya ilişkin görüntülere NTV ulaştı. Polis kamerasının kaydı, avukatlık bürosunun kapısında başlıyor.

Aramaya Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara Cumhuriyet Savcısı ve baro temsilcisi bir avukat katılıyor. Önce Serdar Öztürk’ün çalışma masası, ardından dolaplar aranıyor.

'HER ÖNÜNE GELENİ ALMAYIN'

Aramaya katılan savcı polislere “Her önüne geleni almayın” diyor. Aramalar sırasında dolapların birinde mermiler bulunuyor. Bir süre sonra Cumhuriyet savcısının elindeki dosya görüntüleniyor.

ÇOK GİZLİ

Savcının "Genelkurmay Başkanlığı’nın Harekât Komutası’na ait çok gizli yazılar" dediği duyuluyor. Arama sırasında bürodaki avukatlar ile polisler arasında tartışmada da yaşanıyor.

11 GÜN SONRA YAYIMLANDI

Büroda yapılan aramanın ardından bulunan belgeler, 5 Haziran'da İstanbul'a gönderildi. Aynı gün avukat Serdar Öztürk "Ergenekon" üyesi olduğu iddiasıyla tutuklandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.