07 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Diyarbakır11°C
  • Ankara4°C
  • İzmir14°C
  • Berlin9°C

İRFAN DEĞİRMENCİ: UMUT HEP VAR OLACAK

Referandumda ‘Hayır’ diyeceğini açıkladığı için Kanal D’deki işine son verilen İrfan Değirmenci 'Birileri de artık konuşmayı göze alabilir umarım' dedi.

İrfan Değirmenci: Umut hep var olacak

12 Şubat 2017 Pazar 12:48

Referandumda ‘Hayır’ diyeceğini açıkladığı için Kanal D’deki işine son verilen İrfan Değirmenci atılma sürecini değerlendirdi. Evrensel’den Meltem Akyol’a konuşan Değirmenci, “Benim o ekranda devam etmem çoğu kişi için her şeyin normal devam ettiğini ifade ediyordu, belki böylesi daha hayırlı oldu. Normal değil hiçbir şey. Birileri de artık konuşmayı göze alabilir umarım” dedi.

‘NORMAL DEĞİL HİÇBİR ŞEY’

Değirmenci şunları söyledi:

“Bildiğimiz gibi, doğru olduğuna inandığımız gibi yaşamaktır, bazen de direnmek. Bedel ödemeyi göze alarak ama vicdanen rahat. Bu ülkede işini değil canını, özgürlüğünü kaybetmek pahasına direnen güzel insanlar oldu. O yüzden umut hep var olacak. Benim o ekranda devam etmem çoğu kişi için her şeyin normal devam ettiğini ifade ediyordu, belki böylesi daha hayırlı oldu. Normal değil hiçbir şey. Birileri de artık konuşmayı göze alabilir umarım. Bitecek elbet ve devran dönecek, ama bu halk kimin ne olduğunu hep hatırlayacak”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.