08 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara16°C
  • İzmir24°C
  • Berlin13°C

İRAN, MEHMET ALİ BİRAND'A ÖZÜR DİLETTİ

Kanal D Haber'in İran Büyükelçiliği'nin davetiyelerini ekrana taşıması ortalığı karıştırdı. Birand, elçilikten gelen açıklama üzerine özür diledi...

İran, Mehmet Ali Birand'a özür diletti

28 Ocak 2011 Cuma 10:56

Kanal D Haber'in İran Büyükelçiliği'nin resepsiyon davetiyelerindeki çekiliş kuponunu haber yapması anlaşılan ortalığı karıştırdı. Kanal D anchormani Mehmet Ali Birand, elçilikten gelen açıklama üzerine İran'dan özür diledi.

Birand, önceki akşam (26 Ocak) ana haberde İran Büyükelçiliği'nin halı promrosyonlu davetiyesini haber yapmıştı. Elçilik konuklarına gönderdiği davetiyede İran halısı ödüllü çekiliş için birer bilet de vermişti. Kanal D Haber'in konuyu biraz da muzipce ekrana taşıması İran'lı diplomatları çok rahatsız etmiş. Elçilikten gelen açıklamayı izleyenlerle paylaştı.

Elçilik Birand'a gönderdiği açıklamada bu uygulamanın bu yıla özgü olmadığını vurgularken söz konusu halı çekilişinin özel bir şirket tarafından organize edildiğini belirtti.

Birand, haberi incitmek amacıyla yapmadıklarını, sadece o davetiyeye dikkat çektiklerini belirttikten sonra özür diledi. Kanal D anchormani 'İran'lı dostlarımdan eğer kırdıysam özür dilerim' diyerek bültene devam etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.