11 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara16°C
  • İzmir16°C
  • Berlin13°C

İLKER BAŞBUĞ'UN ELİNİ SIKMADI!

Hakkari'de PKK saldırısında hayatını kaybeden son yolculuğuna uğurlandı. Kardeşi, Başbuğ’a “Bu adamın elini sıkmam” diyerek tepki gösterdi.

İlker Başbuğ'un elini sıkmadı!

25 Temmuz 2010 Pazar 16:45

Hakkari'de PKK saldırısında hayatını kaybeden Yüzbaşı Barış Yurtseven Kocatepe’de son yolculuğuna uğurlandı. Kardeşi, törende Orgeneral Başbuğ’a “Bu adamın elini sıkmam” diyerek tepki gösterdi.

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde 18 temmuzda meydana gelen patlamada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Piyade Yüzbaşı Barış İbrahim Yurtseven dün Ankara’da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Yüzbaşı Yurtseven’in kardeşi törene katılan Başbuğ’un elini sıkmadı.

Kocatepe Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine,Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Aslan Güner,Kara KuvvetleriKomutanı Orgeneral Işık Koşaner,Hava KuvvetleriKomutanı Orgeneral Hasan Aksay,Deniz KuvvetleriKomutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit katıldı. Orgeneral Başbuğ, Babacan ve diğer yetkililer, Yurtseven’in eşi Gamze Yurtseven ile anne ve babasına başsağlığı dileklerini iletti.

Bu sırada Yüzbaşı Barış İbrahim Yurtseven’in kardeşi Hülya Yurtseven Çeçen, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’a “Ben bu adamın elini sıkmam” diyerek tepki gösterdiği görüldü. Çeçen törende bulunan Bakan Babacan’ın da elini sıkmadı. (Taraf)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.