30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır16°C
  • Ankara16°C
  • İzmir16°C
  • Berlin15°C

İLK AÇIKLAMA CUMHURBAŞKANI'NDAN

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün yapılan üçlü zirve sonrasında, "Her şey olması gerektiği gibi. Aramızda son bir değerlendirme yaptık" dedi.

İlk Açıklama Cumhurbaşkanı'ndan

03 Ağustos 2010 Salı 17:01

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün yapılan üçlü zirve sonrasında, "Her şey olması gerektiği gibi. Aramızda son bir değerlendirme yaptık" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile Yüksek Askeri Şura (YAŞ) konusunda son bir değerlendirme yaptıklarını belirterek, "Her şey gayet normal" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Gambiya Büyükelçisi Gibril Joof'u kabul etti. Joof, Cumhurbaşkanı Gül'e güven mektubu sundu.

Kabulün sonunda gazetecilerin sorularını cevaplayan Gül, bir gazetecinin, 'YAŞ kararlarıyla ilgili çekinceleriniz olduğu söyleniyor' şeklindeki sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Gül, "Yüksek Askeri Şura, normal toplantısını yapıyor. Biz de zaten biraz önce kendi aramızda son bir değerlendirme yaptık. Sayın Başbakan ve Genelkurmay Başkanı ile. Her şey gayet normal" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı bugün Yüksek Askeri Şura'ya katılanlara Dışişleri Bakanlığı Konutu'nda öğle yemeği vermiş, yemek sonrasında da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un da katılımıyla bir üçlü zirve gerçekleştirimişti.

Bu zirveden sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'le bir araya gelmişti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.