27 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır28°C
  • Ankara25°C
  • İzmir27°C
  • Berlin20°C

İLAÇ VERMEYEN ECZACIYI SİLAHLA VURDU

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir eczacıyı iş yerinde silahla yaralayan zanlı yakalandı. Silahlı saldırı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlaç vermeyen eczacıyı silahla vurdu

19 Mart 2010 Cuma 10:30

Edinilen bilgilere göre, İsa Y. (33) isimli şahıs, Şehitmustafa Mahallesi, Mersin Caddesi üzerinde bulunan Bulvar Eczanesi'ne geldi. Anemi hastası olan İsa Y. parasının olmadığını belirterek eczacı Reşit Tok'tan ilaç istedi. İsa Y., kendisine ilaç vermeyen eczacı ile tartıştı. Tartışma sonrasında İsa Y. üzerindeki silahı çıkarıp eczacının kafasına sıktı ve olay yerinden kaçtı. Çevredeki esnafın durumu 112 Acil Servis ekipleri ve polise bildirmesi ile ekipler olay yerine geldi.

Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı Tarsus Devlet Hastanesine kaldırdılar. Olaydan sonra firar eden saldırgan İsa Y. polislerin takibi sonucu Mersin'in girişinde kısa sürede yakaladı.

Saldırgan İsa Y. sorgulamasının ardından mahkemeye sevk edildi. Silahlı saldırı, eczanede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

12803

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.