03 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Diyarbakır12°C
  • Ankara11°C
  • İzmir15°C
  • Berlin14°C

HİDDİNK'İN YERİNE FABİA CAPELLO

Rusya Futbol Federasyonu, İngiltere Milli Takımı'nın İtalyan teknik direktörü Fabio Capello'ya teklif götürdü.

Hiddink'in yerine Fabia Capello

05 Mart 2010 Cuma 12:38

Hollandalı çalıştırıcı Guus Hiddink'in A Milli Takım'ın başına geçmesinin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Rusya Futbol Federasyonu, İngiltere Milli Takımı'nın İtalyan teknik direktörü Fabio Capello'ya teklif götürdü.

Rusya Milli Takımı'nda Guus Hiddink'in ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevi için düşünülen ilk isim ortaya çıktı. Rus basını, Rusya Futbol Birliği Başkanı Sergei Fursenko'nun, Londra'da, İngiltere Milli Takımı'nın İtalyan teknik direktörü Fabio Capello'yla görüştüğünü ve kendisine Dünya Kupası Finalleri'nden sonra Rusya Milli Takımı'nın başına geçmesi için çağrıda bulunduğunu yazdı.

Bu arada İngiltere Futbol Federasyonu'nun ise daha önce 2010'dan sonra emekli olacağını açıklayan Capello'nun Dünya Kupası'ndan sonra da takımın başında kalmasını ve takımı 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne hazırlamasını istediği ifade ediliyor.

Rusya Milli Takımı teknik direktörlüğü için ismi geçen diğer adaylar ise İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi ve Zenit St. Petersburg'un çalıştırıcısı Luciano Spaletti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.