07 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Diyarbakır20°C
  • Ankara17°C
  • İzmir25°C
  • Berlin13°C

HİDDİNK: BU TAKIMLA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ

Guus Hiddink, mağlubiyete rağmen, Hollanda gibi bir takıma karşı oynanılan futbolun kendisi için sevindirici olduğunu söyledi.

Hiddink: Bu takımla iyi işler yapacağız

18 Kasım 2010 Perşembe 14:31

Hiddink, 1-0 kaybettikleri maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Amsterdam Arena Stadı'nda kendi hatalarından dolayı yenilmenin üzücü olduğunu vurguladı.

Hiddink, ''o hatadan dolayı gol yememiz üzücü. Şu an iki günlük antrenmandan, yaptığımız toplantı ve konuşmalardan sonra Hollanda gibi bir takımdan böyle bir netice almak benim için sevindirici. Kolay değildi ama defansif ve ofansif açıdan iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum'' dedi.

Hollanda kalecisi Stekelenburg'a övgüler yağdıran Hollandalı çalıştırıcı, ''Stekelenburg süper, inanılmaz üç kurtarışıyla takımını kurtardı'' ifadesini kullandı.

Hiddink, takımı tamamen yenilediklerini anlatarak, "12 tane oyuncu takıma yeni katıldı. 1-0 yenilmemize rağmen takımımı tebrik ediyorum, iyi mücadele ettik. İyi şeyler ortaya koyduğumuza inanıyorum. Sakat olan 2-3 oyuncunun gelecekte bize katılmasını umut ediyorum. Bayağı derin bir kadroya sahibiz, bu takımla iyi işler yapacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.