03 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır21°C
  • Ankara12°C
  • İzmir21°C
  • Berlin19°C

HDP DÜZCE'DE KİRALIK YER BULAMIYOR

HDP Düzce İl Başkanı Selahattin Gezgin il başkanlığı binası ve seçim bürosu için kiraladıkları yerlerin sahiplerinin tehdit edildiğini söyledi.

HDP Düzce'de kiralık yer bulamıyor

14 Nisan 2015 Salı 13:07

HDP Düzce İl Başkanı Selahattin Gezgin il başkanlığı binası ve seçim bürosu için kiraladıkları yerlerin sahiplerinin tehdit edilmesi nedeniyle sözleşmelerinin iptal edildiğini iddia etti.

Seçim bürosu ve il başkanlığı binası için yer bulmakta zorluk çektiklerini ifade eden Gezgin, "Vatandaşın bize karşı tepkisi yok. Biz çalışmalarımızı sokakta, mahallelerde, derneklerde rahat yürütüyoruz. Ancak el altından birileri tuttuğumuz yerleri bozuyor ve yer sahipleri bize geri dönüş yaparak iptal ettiriyor. Paralarını peşin ödememize ve kontrat yapmamıza rağmen geri dönüşlerde yerlerini bize veremeyeceklerini söylediler. Bazı kişiler haklı bahanelerle geri dönüş yaparken, bazıları ise açıkça tehdit edildiklerini hatta bu tehditlerin ailelerine ve çocuklarına kadar gittiğini söylediler. Parti stratejisi olarak kimsenin sıkıntı yaşamaması için biz anahtarları teslim ettik. Sıkıntı çekmek istemiyoruz ama her yer bizim için propaganda alanıdır. Şu anda bir çalışma ofisi ya da il binamız yok" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.