04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır15°C
  • Ankara12°C
  • İzmir16°C
  • Berlin19°C

HAGİ KAZIM'I HİDDİNK'E SORDU

Sarı kırmızılı takım taraftarlarının olumsuz tepki gösterdiği bu transferin perde arkasında ise "milli" hocaların desteği yatıyor.

Hagi Kazım'ı Hiddink'e sordu

06 Ocak 2011 Perşembe 18:01

Galatasaray'da Colin Kazım'ın transferi tartışılmaya devam ediyor. Sarı kırmızılı takım taraftarlarının olumsuz tepki gösterdiği bu transferin perde arkasında ise "milli" hocaların desteği yatıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi transfer listesini yönetime sunduğunda Kazım ismi tartışılmaya başlamıştı. Ancak Hagi önce Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ile görüşüp Kazım hakıkkında bilgi aldı. Hollandalı hoca Kazım için "Güçlü ve yetenekli. Antrenmanlarda en fazla çalışanların başında gelir. Oyun taktik ve disiplinine uyum gösteren oyuncularımın başında geliyor. Milli Takım'da disiplinsiz bir durumu olmadı. Bize hiç sorun çıkarmadı" yorumunu yaptı.

Hiddink'in yardımcısı Oğuz Çetin'de Hagi ile yaptığı konuşmada Kazım için son derece olumlu konuştu. Hagi ardından Türkiye'de en fazla güvendiği kişi olan Fatih Terim ile de Kazım'ı konuştu. Milli Takımın eski teknik patronu Kazım için "Hiç düşünme Ciga problemli bir oyuncu değil. O'nu anlamak gerek. Sevgi ile yaklaş O'na güvendiğini hissettir. Göreceksin ortama uyar ve disiplinli davranır. Futbolcu olarak Galatasaray'a fayda sağlar. Milli Takım'da her zaman yürekten oynadı. Rakip savunmalar için zor bir adam, kesinlikle transferini düşünmeden gerçekleştir" yorumunu yapması Hagi'yi rahatlattı ve böylece Kazım'ın transferi kesinlik kazandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.