06 Mayıs 2024
  • İstanbul8°C
  • Diyarbakır9°C
  • Ankara4°C
  • İzmir11°C
  • Berlin10°C

GENELKURMAY BAŞKANI: ÜNİFORMA GİYMİŞ HAİNLER...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, darbe girişimi gecesi saldırıya uğrayan Ankara Emniyet’ini ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı: Üniforma giymiş hainler...

24 Temmuz 2016 Pazar 15:49

Akar, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve kuvvet komutanları ile yaptığı ziyarette şöyle konuştu:

"Aynı kararlılıkla, azimle, gayretle asker, polis birlikte ülkemiz, milletimiz için ölürsek şehit, kalırsak gazi düsturuyla güvenlik konusunda bize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.

"Bu alçaklar, üniforma giymiş bu hainler ülkemize, milletimize özellikle silahlı kuvvetlerimize çok büyük zararlar verdiler. Bunlar adalet önünde mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaktır, bundan hiç şüphemiz yok."

"İşbirliği içine omuz omuza ülkemiz için ter döktük kan döktük. Azim ve kararlılıkla bu mücadele devam etti. Ancak asker elbisesi giymiş alçakların TSK’ya sızmış teröristlerin, yılanların ülkemize verdiği zarar büyüktür. İnşallah biz bunları temizleyeceğiz.

"Allah bize güç verecektir. Asker polis bir bütündür. Geçmişte kalmayacağız ileri bakacağız. Ülkemiz ve milletimiz için omuz omuza ülkemizin güvenliğini sağlamak için görevimize devam edeceğiz."

İçişleri Bakanı Ala ve Orgeneral Akar ile beraberindeki heyet, daha sonra 50 polisin hayatını kaybettiği Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na giderek, hayatını kaybedenlerin anısına çiçek bıraktı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.