05 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır20°C
  • Ankara16°C
  • İzmir24°C
  • Berlin20°C

GAZETECİLER BİR KEZ DAHA TAKSİM'DE

Gazeteciler, cezaevlerindeki gazetecilerin özgürlüğüne kavuşması için düzenledikleri protesto gösterisinde İstanbul Galatasaray Meydanı'ndan Taksim Meydanı'na yürüyor.

Gazeteciler bir kez daha Taksim'de

13 Mart 2011 Pazar 14:41

Gazetecilere Özgürlük Platformu, cezaevlerindeki gazetecilerin en kısa sürede özgürlüğüne kavuşması için düzenledikleri protesto gösterisinde İstanbul Galatasaray Meydanı'ndan Taksim Meydanı'na yürüyor.

26390

Gazetecilere Özgürlük Platformu, cezaevlerindeki gazetecilerin en kısa sürede özgürlüğüne kavuşması; ceza kanunlarında, ceza muhakemesi usul kanunlarında, Terörle Mücadele Kanununda, iletişim özgürlüğünü engelleyen diğer kanunlarda değişiklik yapılması talebiyle, kararlaştırdığı bir dizi etkinlik çerçevesinde Galatasaray Meydanı'ından Taksim Meydanı'na yürüyor.

26391

Yürüyüşe aralarında Uğur Dündar ve Sedat Ergin'in de bulunduğu çok sayıda köşe yazarı ve gazeteci katılıyor. Gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık’ın gözaltına alınmasını protesto ederken üzerlerinde “Nedimime, Ahmetime dokunma", “Bizi içeri değil siz kendinizi dışarı atacaksınız" yazan pankartlar taşıyarak yürüyor.

26395

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.