20 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara19°C
  • İzmir25°C
  • Berlin16°C

GALATASARAY`A MEYDAN OKUMAK ÜZERE GELDİM

Galatasaray ile anlaşan Arjantinli kaleci Leo Franco, Sarı-Kırmızılı kulübe futbol kamuoyuna meydan okumak için geldiğini söyledi.

Galatasaray`a meydan okumak üzere geldim

26 Haziran 2009 Cuma 10:58

Galatasaray, benim için çok önemli bir meydan okuma yeri. Çünkü başka bir lig ve her zaman kupa için mücadele eden bir kulüp. Başarılarımla beni eleştirenlere cevap vereceğim.` açıklamasında bulundu. 32 yaşındaki kaleci, Atletico Madrid`den `hedefini tamamlamayı başarmış olarak, gururlu şekilde ayrıldığını` söyleyerek, sözleşmesinin yenilenmeyeceğini bilmesine rağmen her zaman profesyonel davrandığını belirtti. Kariyerinin son 12 yılını İspanyol takımlarında geçiren Leo Franco, 2004-2005 sezonundan bu yana Atletico Madrid forması giyiyordu.

MARSİLYA, SERVET`İ UNUTUYOR

Bu arada Servet Çetin`in transferi için Galatasaray ile 8 milyon Euro`ya anlaşmaya varan Marsilya`nın, Bordeaux`nun savunma oyuncusuna talip olması kafaları karıştırdı. Fransız ekibinin, Souleymane Diawara için 5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Bordeaux ise iki sezon önce 3,5 milyon Euro`ya transfer ettiği futbolcusu için Marsilya`dan 8 milyon Euro istiyor. G.Saray yönetiminin bu hafta Marsilya ile son kez görüşüp Servet`in durumunu netleştirmesi bekleniyor. Milli futbolcu, dün Sarı-Kırmızılı takımla idmana çıktı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren G.Saray`da ülkesinden henüz dönmediği bildirilen Cassio Lincoln, dün de çalışmada yer almadı.

Öte yandan golcü futbolcu Ümit Karan, dün Eskişehirspor`la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.