30 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara23°C
  • İzmir27°C
  • Berlin28°C

GALATASARAY FATİH TERİM'LE ANLAŞTI

Galatasaray'da beklenen gelişme gerçekleşti ve Fatih Terim'in gelecek sezon sarı-kırmızılı takımı çalıştırması kesinlik kazandı.

Galatasaray Fatih Terim'le anlaştı

20 Mayıs 2011 Cuma 03:11

Galatasaray'da beklenen gelişme gerçekleşti ve Fatih Terim'in gelecek sezon sarı-kırmızılı takımı çalıştırması kesinlik kazandı.

Daha önce başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst ile görüşen Fatih Terim, daha sonraki görüşmelerde ise bütün detaylarda anlaşma sağladı.

Tecrübeli çalıştırıcı böylece Galatasaray'da üçüncü kez göreve başlayacak. Fatih Terim ile ilgili resmi açıklamanın, Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) bildirildikten sonra yapılması bekleniyor.

Bu arada Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, artık teknik direktörü açıklamanın zamanı geldiğini belirtirken, "Bugün saat 19.05 itibariyle Sayın Fatih Terim ile el sıkıştık ve tam mutabakat sağladık. Güçlerimizi Galatasaray için birleştirme, başarı için elimizden gelen her şeyi yapma kararı aldık. Bu yakın işbirliği yarından itibaren başlayacak" diye konuştu.

Aysal ayrıca İngiltere Premier Lig takımlarından Bolton'un İsveçli golcüsü Johan Elmander'le anlaştıklarını da açıkladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.