05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır8°C
  • Ankara9°C
  • İzmir14°C
  • Berlin15°C

FEDARASYONDAN BURSASPOR'A ŞOK CEZA

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Bursaspor'u 3-0 hükmen yenik sayarken, ev sahibi takıma 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdi.

Fedarasyondan Bursaspor'a şok ceza

12 Mayıs 2011 Perşembe 14:49

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında, stat dışındaki taraftar olayları nedeniyle iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçında Bursaspor'u 3-0 hükmen yenik sayarken, ev sahibi takıma 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdi.

TFF 1. Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, İstinye'deki federasyon binasında yapılan yönetim kurulunun olağanüstü toplantısının ardından, iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili cezaları açıkladı.

EVİNDEKİ 4 MAÇ TARAFSIZ SAHADA VE SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Arıboğan, Bursaspor'un 3-0 hükmen mağlubiyetine, Beşiktaş'ın 3-0 hükmen galibiyetine karar verildiğini belirterek, ''Ayrıca yönetim kurulumuz tedbiren bu hafta oynanacak Kasımpaşa-Bursaspor maçına ve ayrıca 2011-12 sezonunda Bursaspor'un deplasmanda oynayacağı ilk 2 karşılaşmaya Bursaspor seyircisinin alınmamasına karar verdi. Önümüzdeki hafta Gençlerbirliği ile kendi sahasında oynayacak Bursaspor'un bu maçı ve yeni sezonda sahasında yapacağı 4 maçı da tarafsız sahada ve seyircisiz oynanması karara bağlandı.''

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.