20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır23°C
  • Ankara18°C
  • İzmir16°C
  • Berlin7°C

EZGİ MOLA’DAN DESTEKLERE TEŞEKKÜR: YALNIZ OLMADIĞIMI HİSSETMEK ÇOK GÜZEL

Tecavüz suçlamasıyla yargılanan Musa Orhan'ın ceza almamasına tepki gösterdiği için hakkında ‘hakaret davası’ açılan Ezgi Mola, sosyal medyadan gelen desteklere teşekkür etti.

Ezgi Mola’dan desteklere teşekkür: Yalnız olmadığımı hissetmek çok güzel

03 Haziran 2021 Perşembe 12:29

Ezgi Mola hakkında, geçen yıl Batman'da İpek Er'e tecavüz edip intihara sürüklediği suçlamasıyla yargılanan Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Ankara 31'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak Mola'nın 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi. Mola hakkında açılan davaya tepki gösteren Twitter kullanıcıları, #YalnızDeğilsinEzgiMola etiketi ile Mola'ya destek veren paylaşımlar yaptı. Twitter'da etiket, kısa sürede Türkiye gündeminin birinci sırasına çıktı.

Ezgi Mola da Twitter'dan açıklama yaptı. Mola, “Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim, sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak” dedi.

NE OLDU?

Oyuncu Ezgi Mola 20 Ağustos 2020'de sosyal medya hesabından "Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin" paylaşımında bulunmuştu. DHA'da yer alan habere göre, Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola'nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, Mola hakkında "sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" ve "hakaret" suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi. İddianame, Ankara 31'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek, Mola hakkında dava açıldı.

Öte yandan Mola hakkında hapis cezası istenmesinin ardından Twitter'da #YalnızDeğilsinEzgiMola etiketi Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi. Twitter kullanıcıları, Mola hakkında dava açılmasına tepki gösterirken, destek veren paylaşımlar yaptı. (evrensel)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.