30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır19°C
  • Ankara24°C
  • İzmir26°C
  • Berlin27°C

ERDOĞAN'IN ŞİİRİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Yılmaz Erdoğan Van depremi için yazdığı şiiri okuyunca ünlü sanatçılar Yavuz Bingöl ve Volkan Konak duygularına hakim olamayarak canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Erdoğan'ın şiiri gözyaşlarına boğdu

04 Kasım 2011 Cuma 14:06

Van’daki depremzedeler yararına İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Türküler Van İçin’ konserinde Türkiye yine tek yürek oldu. İstanbul Kongre Merkezi’nde Van’daki depremzedeler yararına ‘’Türküler Van İçin’’ konseri düzenlendi.

Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen yardım konserinde, CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, Yılmaz Erdoğan, Yavuz Bingöl, Zara, Onur Akın, Gülay, Edip Akbayram, Belkıs Akkale, Suavi, Yeni Türkü ve Erdal Erzincan’ın da aralarında bulunduğu sanatçılar sahne aldı. Konseri, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da izledi. Bağış, “Türkiye’nin çok değerli sanatçıları tarafından söylenen şarkılar da Van’da yaşanan deprem karşısında milletimizin nasıl tek yürek olduğuna, yediden yetmişe herkesin kalbinin nasıl Van halkıyla attığına tercüman olduk’’ dedi.

Yılmaz Erdoğan'ın Van depreminden etkilenerek yeni yazdığı şiir ise stüdyoda buluna izleyicileri duygulandırırken, Yavuz Bingöl ve Volkan Konak'ı gözyaşlarına boğdu. Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Volkan Konak ve Yavuz Bingöl Yılmaz Erdoğan'ı dakikalarca alkışladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.