04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır16°C
  • Ankara12°C
  • İzmir15°C
  • Berlin19°C

'ERDOĞAN'I BEN BAŞBAKAN YAPTIM'

Uğur Dündar Star Anahaber’de ve Sonar Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına gelmesinden sonrasını değerlendirdi.

'Erdoğan'ı ben Başbakan yaptım'

27 Mayıs 2010 Perşembe 09:02

Star Ana Haber’de Uğur Dündar hafta sonunda yapılan CHP Kurultayı sırasında Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in kendisiyle ilgili sözlerini değerlendirirken ilginç bir önermede bulundu: O zaman Erdoğan’ı da ben başbakan yaptım.

Uğur Dündar Star Anahaber’de Sözcü gazetesi yazarı ve Sonar Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına gelmesinden sonrasını değerlendirdi. Hakan Bayrakçı, Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi yüzde 25’lik oy oranı ile aldığını ve bunun üzerine kendi tahminlerine göre gelir gelmez en az 3 puan eklediğini belirtti.

Bayrakçı, CHP’nin yeni dönemde Meclis’e giremeyen partiler ile birlikte MHP’den de oy alabileceğini öngördüğünü söyledi. Bayrakçı, Kılıçdaroğlu’nun ön plana çıkarılmasında medyanın payının olduğu iddialarına da katıldığını söyledi.

Uğur Dündar ise CHP Kurultayı sırasında canlı yayına aldığı Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç’in ‘ Kılıçdaroğlu’nun parlatılmasında Uğur Dündar’ın payı var, Keşke benim arkamda da Uğur Bey gibi bir süper star olsa o zaman başbakan olurum ’ şeklindeki sözlerini hatırlattı ve bunun bir espri olduğunu söyledi. Dündar, kendisinin dürüst tarafsız bir yönetim sergilediğini, belirterek “Orada bir başarı varsa o tamamen Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendi kişisel gayreti ve performansı nedeniyle olmuştur. “ dedi.

Dündar, kendisinin Tayyip Erdoğan’ın Adalet ve Kalkınma Partisi iktidar olmadan önce seçim kampanyası sırasında Baykal ile birlikte ilk ve son kez yaptıkları açık oturumu yönettiğini hatırlattı ve Erdoğan’ın elde ettiği başarı ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.