05 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır19°C
  • Ankara14°C
  • İzmir20°C
  • Berlin17°C

ERDOĞAN: MUHSİN KARDEŞİM İYİ BİR DOSTTU

Erdoğan, önceki gün gittiği Sivas'ta, bir fırsatını bulup BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nu da ziyaret etmişti.

Erdoğan: Muhsin kardeşim iyi bir dosttu

07 Aralık 2010 Salı 09:57

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün toplu açılış törenine katıldığı Sivas'ta, bir fırsatını bulup BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nu da ziyaret etmişti.

Kentten ayrılmadan önce kızı Sümeyye Erdoğan'ı da yanına alarak ziyarete giden Erdoğan, anne Yazıcıoğlu'nun elini öpmüştü. Ziyaretin ayrıntıları da netleşmeye başladı. Evde Başbakan'ı ağırlayan isimlerden biri de merhum Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu idi. Onun aktardığına göre Başbakan Erdoğan, helikopter kazası ve arama kurtarma çalışmaları hakkında hiç konuşmadı. Yusuf Yazıcıoğlu, kendilerinin de bu konuda Başbakan'a bir şey sormadıklarını söyledi. 20 dakika süren ziyarette daha çok Muhsin Yazıcıoğlu'nun insani özellikleri üzerinde duruldu.

Erdoğan, kendisi ile hayattayken sık sık görüştüklerini anlatırken, "Muhsin kardeşim çok iyi bir dosttu." ifadesini kullandı. Yazıcıoğlu ailesi, misafirlerine çikolata ikram etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.