06 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır10°C
  • Ankara15°C
  • İzmir20°C
  • Berlin17°C

ERDOĞAN: HER AN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIN

Erdoğan’ın partililerden her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını istediği belirtilirken, yeni belediye başkanlarını da ‘borca girmeyin’ diye uyardığı öğrenildi.

Erdoğan: Her an seçim olacakmış gibi çalışın

29 Nisan 2019 Pazartesi 10:36

Basına kapalı yapılan toplantılarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve AKP Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ile Çiğdem Karaaslan sunumlar yaparak belediye başkanlarının taleplerini dinledi. Yapılan sunumlarda özellikle yeni belediye başkanlarına yeni yapacakları harcamalara dikkat etmeleri ve yeni borçlanma yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Başkanlara özellikle 2020 yılına kadar sıfırdan projelerin yapılmaması istendi.

‘HER AN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIN’

Hükümete yakın Türkiye gazetesinden Damla Peker’in haberine göre kampta Erdoğan’ın, İstanbul’daki AKP ilçe belediye başkanlarıyla da bir araya geldiği aktarıldı. İstanbul seçimleriyle ilgili konuşan AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın “YSK henüz kararını vermedi. YSK’nın her türlü kararı kabulümüzdür. Sizler yine de her an seçim olacakmış gibi çalışmalarınızı sürdürün” dediği öne sürüldü.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.