20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır23°C
  • Ankara18°C
  • İzmir16°C
  • Berlin7°C

ERDOĞAN: BİR MERMİNİN FİYATI NEDİR, SİZ ONU DÜŞÜNÜN

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında ilk mitingini Sivas’ta gerçekleştirdi.

Erdoğan: Bir merminin fiyatı nedir, siz onu düşünün

08 Şubat 2019 Cuma 16:45

31 Mart’taki yerel seçim çalışmalarının startını Sivas’ta veren AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fiyat artışları üzerinden yapılan eleştirilerle hedef saptırıldığını öne sürdü, “Ne diyorlar; domates, patlıcan, patates, sivri biber… Bir merminin fiyatı nedir, siz onu düşünün” dedi.

Son aylarda gıda fiyatlarında hızlanan fiyat artışları üzerinden yapılan eleştirilere de tepki gösteren Erdoğan, “Siz bir merminin fiyatı nedir, onu düşünün” dedi.

“Alışılmış bir lider değilim. Samimi olalım dürüst olalım. Ne diyorlar; domates, patlıcan, patates, sivri biber… Düşünün bir merminin fiyatı nedir, düşünün. Kalkıyor patates, soğan, domates, bunlarla konuşuyorlar. Bizi George Hans bir yerlerden vurmak istiyor, bunlar da George Hans’a ön ayak oluyorlar. Birileri marketlerde yapıyorlarsa geçenlerde Kabine Toplantısı’nda açıkladım. Gerekirse tanzim satışları belediyelerimiz eliyle kurarız en ucuz ürünleri buraya getiririz.”

NTV’nin haberine göre Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Afrin’de olanları gördünüz değil mi? 2 ay Afrin’de leblebi çekirdek mi kullandık? Mermi bombaları kullandık. Silahlı silahsız İHA’larla teröristleri yok ettik. Bu ne domatese ne patlıcana ne sivri bibere benzer. Benim ecdadım Çanakkale’yi fethederken ne yedi içti, bunu biliyorlar mı? Hedef saptırıyorlar.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.