10 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır22°C
  • Ankara20°C
  • İzmir21°C
  • Berlin17°C

ERDOĞAN BDP'Lİ URAS İLE BİRARAYA GELDİ

Başbakan Erdoğan, Uras ile bir araya geldi. Başbakanlık Resmi Konutu’nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Erdoğan BDP'li Uras ile biraraya geldi

17 Şubat 2011 Perşembe 22:44

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BDP İstanbul Milletvekili Ufuk Uras ile görüştü. Uras, seçim öncesi demokratik, barışçıl bir siyasi iklimin nasıl tesis edileceği konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Başbakan Erdoğan, Uras ile bir araya geldi. Başbakanlık Resmi Konutu’nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapan Uras, Başbakan Erdoğan ile seçim öncesi demokratik, barışçıl bir siyasi iklimin nasıl tesis edileceği konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Uras, "Verimli, faydalı bir görüşe oldu. Umarım önümüzdeki süreçte somut adımlar atılır. Memleketteki gerginlikler, gerginleşen siyaset daha aklıselimde, ortak paydalarda yan yana gelmeyi sağlar.

Bu konuda Kürt sorunu dahil olmak üzere Türkiye’nin temel meseleleri konusundaki görüşlerimizi ifade ettik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk" diye konuştu. Uras, basın mensuplarının "Muhalefetin söylemlerine ilişkin Başbakan’ın bir değerlendirmesi oldu mu?" yönündeki sorusuna ise, "Muhalefet kısmına girmedik. Türkiye’nin geleceği ile ilgili neler olabilir, bizim düşüncemiz nedir, ne tür adımlar atılabilir bunları konuştuk" şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.