19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır19°C
  • Ankara11°C
  • İzmir23°C
  • Berlin11°C

ERDOĞAN BDP VE CHP’YE YÜKLENDİ

Erdoğan "Bu BDP, CHP'den güç alıyor; CHP'yi parmağında oynatıyor, CHP'den rant sağlıyor" sözleriyle iki partinin işbirliği içinde olduğunu söyledi.

Erdoğan BDP ve CHP’ye yüklendi

28 Mayıs 2011 Cumartesi 16:17

Erdoğan "Bu BDP, CHP'den güç alıyor; CHP'yi parmağında oynatıyor, CHP'den rant sağlıyor" sözleriyle iki partinin işbirliği içinde olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hatay mitinginde CHP ve BDP’ye yüklendi.

Dün Cizre’de bir öğrenci yurduna yapılan molotoflu saldırıya değinen Erdoğan, "Bu BDP, CHP’den güç alıyor; CHP’yi parmağında oynatıyor, CHP’den rant sağlıyor" sözleriyle iki partinin işbirliği içinde olduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan şunları kaydetti:

"Cizre’de dün bir öğrenci yurduna molotoflu saldırı yapıldı. Üç masum öğrenci yaralandı. O molotoflar nerede saklanıyor. O molotoflar BDP’nin çadırlarında il ilçe başkanlıklarında saklanıyor. Belediye araçlarıyla taşınıyor. İstanbul’da belediye otobüsünde belediye otobüsünü yakanlar işte dün de cizre de on üç, on dört yaşındaki çocuklarımızı yakıyorlar. İşte bu BDP, CHP’den güç alıyor. CHP’yi parmağında oynatıyor, CHP ile işbirliği yapıyor. CHP’den rant sağlıyor. Bu BDP, CHP’ye ve terör örgütüne sırtını dayamanın şımarklığı içinde, vicdanı izanı insanlığı tamamen arık rafa kaldırıyor."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.