07 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara16°C
  • İzmir24°C
  • Berlin12°C

ERBAKAN, AK PARTİLİLERİ YUVAYA ÇAĞIRDI

54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan, bayramda partililere bayramlaşma öncesi konferans verdi.

Erbakan, AK Partilileri yuvaya çağırdı

21 Eylül 2009 Pazartesi 17:49

Balgat'daki Kalkan Düğün Salonu'nda Saadet Partililer ve vatandaşlarla bayramlaşmak üzere bir araya gelen Erbakan, uzun bir konferans verdi. Daha çok ekonomi üzerine konuşan Erbakan, hükümete ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağır eleştirilerde bulundu. Başbakan'ın ABD ziyaretini eleştiren Erbakan, bunun Türkiye'nin ABD güdümünde olduğunu gösterdiğini iddia etti.

Hükümetin küresel krizi bahane ettiğini, oysa ekonomiyi iyi yönetemediğini savunan Erbakan, ''Ülke ekonomisi kötü yönetiliyor, bunuda sorumlusu mevcut hükümettir.'' diye konuştu. 

Konuşmasının son kısmında bir gün herkesin tekrar Saadet Partisi'ne döneceğini ifade eden Erbakan, AK Partililere yuvaya dön çağrısında bulundu.

Toplantıya katılımın azlığına sitem eden Erbakan, Saadet Partisi'nin Ankara İl Başkanlığı'na ''Kaç kişiyi çağırdınız?'' sorusunu sordu. İl Başkanı, 'toplantıya 360 kişi davet ettik, ancak 253 kişi geldi' demesi üzerine Erbakan, ''Bu böyle olmaz, bir yere gelmek istiyorsak, çelik gibi olmalıyız. 360 diyorsak bu rakamı yakalamalıyız.'' diye konuştu. Konferansın sonunda Erbakan, partililerle bayramlaştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.