06 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara15°C
  • İzmir22°C
  • Berlin18°C

EMİNE ERDOĞAN, KIZLARI SÜMEYYE VE ESRA İLE MFÖ KONSERİNDE

Turkcell Kurucesme Arena'yı dolduran 5000'i aşkın seyirci, MFÖ şarkılarıyla kimi zaman nostalji yaptı, kimi zamansa eller havaya diyerek yerinde duramadı.

Emine Erdoğan, kızları Sümeyye ve Esra ile MFÖ konserinde

18 Temmuz 2009 Cumartesi 14:49

Turkcell Kurucesme Arena'da yaz konserleri MFÖ ile devam etti. Turkcell Kurucesme Arena'yı dolduran 5000'i aşkın seyirci, MFÖ şarkılarıyla kimi zaman nostalji yaptı, kimi zamansa eller havaya diyerek yerinde duramadı. 

Mazhar Alanson "hadi İstanbul bu gece MFÖ şarkıları söyleyelim" diyerek konsere başladı. Yıllara meydan okuyan grup, bitmek bilmeyen enerjilerini Boğaz'a taşıdı. Konser Ele Güne Karsı ile basladı... Mazeretim Var Asabiyim Ben, Sakın Gelme, Psikopat, Benim Hala Umudum Var, Ali Desidero, Sude ile devam etti. Grup 2 kez biss yaptı. Biss parçası Bodrum Bodrum söylenirken Turkcell Kuruçeşme Arena'yı dolduran MFÖ severler nostaljik dakikalar yaşadı.

Konseri, Emine Erdoğan, kızları Sümeyye ve Esra Erdoğan, Hıncal Uluç, Ahmet Hakan, Haldun Dormen, Seray Sever, Göksel Kortay, Sema Öztürk, Ece Erken, Eşyan Özhim, Aydın Bulut gibi ünlü isimler de izledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.