ELANO GÜNEY AFRİKA'DA İLK SINAVI GEÇTİ
Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Elano, 2010 Dünya Kupası'nda forma giydiği ilk maçtaki performansıyla göz doldurdu.

16 Haziran 2010 Çarşamba 08:17
Brezilya, Dünya Kupası'ndaki ilk maçında Kuzey Kore'yi 2-1 yenerken, futbolseverleri tatmin eden bir görüntü sergilemedi.
Teknik direktör Dunga, Galatasaray'daki ilk sezonunda bekleneni veremeyen Elano'yu bu maçta ilk 11'de başlattı.
72 dakika sahada kalan Elano, risksiz paslarıyla oyunun akışına ayak uydururken, zaman zaman uzaktan şutlarla rakip kaleyi yokladı.
Deneyimli orta saha oyuncusu, Maicon'un attığı ilk golün pasını verirken, Robinho'nun nefis ara pasında ceza alanı içinde sağ çaprazdan net bir vuruşla Brezilya'nın ikinci golünü kaydetti, bu golden hemen sonra yerini Dani Alves'e bıraktı.
Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2009 İlke Haber
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.