05 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır15°C
  • Ankara12°C
  • İzmir15°C
  • Berlin17°C

DÜNYANIN EN İYİ MÜZİK SİTESİ FİZY

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mashable ödüllerinde bir Türk girişimi "Dünyanın En İyi Müzik Servisi" ödülüne layık görüldü.

Dünyanın en iyi müzik sitesi Fizy

08 Ocak 2011 Cumartesi 17:31

Türk girişimcilerin 2009 senesinde kurduğu www.fizy.com kısa bir sürede dünya çapında ilk başarısına imza attı. Daha önce de Washington Post, NewYork Times, El Pais gibi dünyanın önde gelen medya organlarında haber olmayı başaran fizy , günümüzün en saygın internet ve mobil ödüllerinin verildiği yarışmada ''En iyi müzik keşfetme servisi'' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Fizy yetkilileri, Mashable ödülüne layık görülmenin kendilerini sevindirdiğini belirterek bu ödülü Türkiye adına almanın büyük onur olduğunu belirttiler.

Geçtiğimiz hafta web sitesi MÜYAP tarafından kapattırılan fizy'e Türkiye'den erişimine yasak kararı yürürlülükte. Tarafların yakın zamanda anlaşmaya varması bekleniyor.

Türk gençlerinin dış kaynak kullanmaksızın tamamen kendi çalışmaları sonucunda oluşturulan www.fizy.com web sitesi; Last.fm, Pandora ve Tracksfor gibi milyon dolarlık yatırımları gerisinde bıraktı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.