05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır13°C
  • Ankara11°C
  • İzmir18°C
  • Berlin15°C

DÜNDAR DİYARBAKIRSPOR FORMASI GİYDİ

Bursaspor ve Diyarbakırspor arasında oynanan maçtaki ırkçı tezahüratlara tepki gösteren Uğur Dündar, canlı yapında Diyarbakırspor forması giydi...

Dündar Diyarbakırspor Forması Giydi

03 Ekim 2009 Cumartesi 12:17

Bursa'da, geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor ile Diyarbakırspor arasındaki karşılaşmada çıkan olaylardan sonra Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer'in “Bu tür olayların devam etmesi halinde takımı ligden çekeceğim” şeklindeki açıklaması büyük yankı bulmuştu. Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, dün akşam sunduğu Star Ana Haber Bülteni'nin bir bölümünde Diyarbakırspor forması giyerek çıkan olaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

‘40 YILDIR BÖLGENİN SORUNLARINI ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM’

Star Ana Haber Bülteni'nin son bölümlerinde, Diyarbakırspor forması giyen Uğur Dündar, “Ben 40 yıldır Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin büyük sorunları ve bunları çözmesi gerekenleri anlatmaya çalışıyorum. Karış karış dolaştığım bu güzel topraklarda işsizliğin, gelir dağılımı dengesizliğinin, yoksulluğun, geri kalmışlığın, eğitimde fırsat eşitsizliğini ve bunların beslediği terörün en acı örneklerini gördüm. Bölgenin kalkınması için aktarılan paraların işsizlere iş ve aş sağlayacak yatırımlara dönüşmek yerine siyasetçilerin eliyle hortumcuların cebine nasıl gittiğni , kamu bankalarının yine yandaşlar tarafından nasıl yağmalandığını tehlikesine rağmen gözler önüne sermeye çalıştım” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.