DİYARBAKIR’DA EV BASKINI YAPAN POLİSLER KAPILARA ‘T.C. BURADA’ YAZDI
Diyarbakır’da birçok eve eş zamanlı baskın düzenleyen özel harekat polisleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

08 Mayıs 2015 Cuma 15:26
Diyarbakır’da birçok eve eş zamanlı baskın düzenleyen özel harekat polisleri çok sayıda kişiyi gözaltına alırken, baskın yaptıkları mahallede kapılara sprey boya ile “T.C burada” yazısı yazdı.
Diyarbakır’da birçok eve eş zamanlı baskın düzenleyen özel harekat polisleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.
Dicle Haber Ajansı’nın haberine göre, özel harekat polisleri, Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Fatih Paşa, Hasırlı, Cemal Yılmaz, Savaş ve Saray Kapı mahalleri ile Yenişehir’e bağlı Şehitlik Mahallesi’nde “YDG-H üyesi” oldukları gerekçesi ile çok sayıda eve baskınlar düzenledi.
Baskınlarda çok sayıda kişi gözaltına alınarak Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Polislerin elinde 25 kişilik liste olduğu belirtildi.
Sur ilçesine bağlı Savaş Mahallesi’nde birçok eve baskın düzenleyen polislerin mahallelinin ortak kullandığı bir deponun duvar ve kapısına sprey boya ile “T.C burada” yazdığı belirtildi.
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2009 İlke Haber
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.