06 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Diyarbakır19°C
  • Ankara16°C
  • İzmir26°C
  • Berlin20°C

DİSK'İN RESMİ WEB SİTESİ HACK'LENDİ

Hacker, IMF protestoları kapsamında Taksim Meydanı ve çevresinde meydana gelen olaylar nedeniyle DİSK'in sitesine saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı.

DİSK'in resmi web sitesi hack'lendi

08 Ekim 2009 Perşembe 14:40

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (DİSK) internet sitesi hack'lendi.Hacker, IMF protestoları kapsamında Taksim Meydanı ve çevresinde meydana gelen olaylar nedeniyle DİSK'in sitesine saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Kendilerini "Türkiye Cumhuriyeti'nde Yaşayıp Olaylara Sessiz Kalmayanlar Birliği" olarak adlandıran grup DİSK'in resmi sitesi www.disk.org.tr 'ye saldırı gerçekleştirdi. 

Siteye Türk bayrağı ve Atatürk resmi koyan grup şu mesajı bırakarak saldırının gerekçesini açıkladı: "Taksim'de ne olaylar yaşandığını biliyoruz. O olayları ne amaçla çıkardığınızı da biliyoruz. Siz kafası eskiden tam olarak ezilmemiş bir yılansınız. Bu zamana kadar varlığınıza hep göz yumuldu. Siz kim oldunuz da eylem yapmaya başladınız ulan? IMF'yi mi protesto ediyordunuz? Gidin o zaman IMF'nin Amerika'daki bilmem neredeki merkezlerine saldırı yapın. Sizin amacınız halkı bu provokasyona alet etmek. Siz hiçbir şeysiniz."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.