29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Diyarbakır16°C
  • Ankara16°C
  • İzmir19°C
  • Berlin10°C

DEMİRTAŞ: ELEŞTİRİLERİM ARKADAŞLARIMA GÜÇ VERME AMAÇLI

HDP'nin önceki dönem Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP'ye yönelik eleştirileri hakkında açıklama yaptı. Demirtaş, "Partime yönelik öneri ve eleştirilerim, tamamen arkadaşlarıma güç verme amaçlıdır" dedi.

Demirtaş: Eleştirilerim arkadaşlarıma güç verme amaçlı

13 Ağustos 2018 Pazartesi 19:24

HDP’nin önceki dönem Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, geçtiğimiz günlerde yazdığı “HDP tatil havasından dönmeli” eleştirilerine ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Demirtaş, “Partime yönelik öneri ve eleştirilerim, tamamen arkadaşlarıma güç verme amaçlıdır. Bunun dışındaki her yorum yanlıştır. Ben her daim, partimin ve halkımın hizmetindeyim. Bunun böyle bilinmesi lazım. Şahsıma yönelik yorumlarda da, bütün arkadaşlarım dikkatli bir dil kullanmalıdır. HDP’yi güçlendirmek hepimizin boynunun borcudur. Bunun dışındaki hiçbir amaç meşru ve haklı olmaz” ifadelerini kullandı.

Demirtaş’ın paylaşımları şöyle:

1- Partime yönelik öneri ve eleştirilerim, tamamen arkadaşlarıma güç verme amaçlıdır. Bunun dışındaki her yorum yanlıştır. Ben her daim, partimin ve halkımın hizmetindeyim. Bunun böyle bilinmesi lazım.

2- Şahsıma yönelik yorumlarda da, bütün arkadaşlarım dikkatli bir dil kullanmalıdır. HDP'yi güçlendirmek hepimizin boynunun borcudur. Bunun dışındaki hiçbir amaç meşru ve haklı olmaz.

3- Kimsenin de HDP'yi zayıflatmaya gücü yetmez. Partimiz en kısa zamanda toparlanacak ve mücadelesini yükseltecektir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.