02 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Diyarbakır16°C
  • Ankara12°C
  • İzmir16°C
  • Berlin16°C

DEL BOSQUE'NİN BEĞENDİĞİ TÜRK YILDIZ

Türk futboluyla ilgili önemli açıklamalar yapan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque, Galatasaray kaptanı Arda Turan’a övgü yağdırdı.

Del Bosque'nin beğendiği Türk yıldız

29 Nisan 2010 Perşembe 11:20

Radyospor’a Türk futboluyla ilgili önemli açıklamalar yapan Bosque, Avrupa’ya gitmek istediğini söyleyen yıldız futbolcunun, İspanya’da çok başarılı olacağını ifade etti.

Bosque, “Eğer bir kulüp takımında çalışsaydım Arda Turan’ı transfer etmek isterdim. Arda, İspanya’da oynarsa kesinlikle başarılı olur. Kendini ispatlamış bir futbolcu, başka ülkelerde de aynı performansı gösterebilir. Türkiye’de yıldız olan Arda’nın, La Liga’da tutunamayacağı görüşüne katılmıyorum. Ayrıca Valencia da, Mehmet Topal’ı transfer ederse büyük bir iş yapar” dedi.

Tecrübeli teknik adam, Frank Rijkaard’ın, Galatasaray’a uzun vadede kupalar kazandıracağını da dile getirdi. Rijkaard’ın, Barcelona’da büyük başarılara imza attığını hatırlatan İspanyol hoca, “Bence son derece iyi bir antrenör, son derece iyi bir insan. Ona biraz daha zaman tanımak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.