29 Mart 2024
  • İstanbul20°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara21°C
  • İzmir25°C
  • Berlin15°C

DAVUTOĞLU RÖPORTAJI SONRASI BEKİ, OĞHAN VE SAYMAZ'IN PROGRAMLARI SONLANDIRILDI

Gazeteci Yavuz Oğhan'ın Rus haber ajansı Sputnik ve RS FM'deki iki programının bitirildiğini açıkladı.

Davutoğlu röportajı sonrası Beki, Oğhan ve Saymaz'ın programları sonlandırıldı

19 Temmuz 2019 Cuma 17:07

Gazeteci Yavuz Oğhan, Rus haber ajansı Sputnik ve RS FM'deki programlarının bitirildiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Oğhan, dün eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuk edildiği "bidebunudinle" programından sonra Sputnik'in programlarını sonlandırdığı açıkladı. Oğhan ayrıca kendisiyle birlikte İsmail Saymaz ve Akif Beki'nin yaptığı "söylemesibizden" programının da artık RS FM’de yayınlanmayacağını açıkladı.

Oğhan, sosyal medya hesabından, “Türkiye’de hiç bir iyi iş cezasız kalmaz, dün Davutoğlu ile mülakat yaptık bugün programlarımız bitti, üstelik yayını kendi YouTube kanalımızdan yaptığımız halde, #bidebunudinle ile @makifbeki ve @ismailsaymaz la yaptığımız #söylemesibizden artık RS FM’de değil” sözleriyle duyurdu.

Akif Beki: Bu kaçıncı kovulmam!

"Söylemesibizden" programını Yavuz Oğhan ve İsmail Saymaz'la birlikte yapan Akif Beki programın bitirilmesiyle ilgili T24'e açıklama yaptı. Beki, "İlk kez kovulmadım, bu kaçıncı kavulmam. Türkiye şartlarında şaşırtıcı bir karar değil. Sputnik yönetiminin kendi kendine aldığı bir karar olduğunu düşünmüyorum. Size SETA raporu diyeyim gerisini siz anlayın" dedi.

RS FM kimin radyosu?

Sputnik haber sitesi gibi RS FM de Rusya'ya ait. RS FM'in açılımı Rusya'nın Sesi Radyosu. Türkiye'de 6 yıldır yayın yapan RS FM, SETA raporuna da girmişti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.