03 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara17°C
  • İzmir24°C
  • Berlin23°C

CÜNEYT ÖZDEMİR'E KONUK ŞOKU!

Cüneyt Özdemir geçen hafta yaşadığı konuk krizinin daha beterini yaşadı dün akşam... Mehmet Sevigen, CNN Türk ve Özdemir'i nasıl şoke etti?

Cüneyt Özdemir'e konuk şoku!

11 Mayıs 2010 Salı 10:39

Cüneyt Özdemir geçen hafta yaşadığı konuk krizinin daha beterini yaşadı dün akşam. Mehmet Sevigen, CNN Türk ve Özdemir'i nasıl şoke etti?

Deniz Baykal'ın istifası üzerine ekranlarda konuk rekabeti şiddetlendi. Cüneyt Özdemir dün akşam CNN Türk ekranlarında yayınlanan programı 5N 1K'da yine konuğunun azizliğine uğradı.

CHP'nin önemli isimlerinden Mehmet Sevigen'i canlı yayında ağırlayacak olan Özdemir, konuğunun defalarca duyurmasına rağmen son dakika golü yedi. Sevigen 'Partinin ekran yasağı var' diyerek son anda yayına çıkmaktan vazgeçti. Ancak aynı sevigen, gecenin ilerleyen dakikalarında önce NTV sonra da Habertürk'te boy gösterdi. CHP milletvekili NTV'de Canlı Gaste'de Can Dündar'a, Habertürk ekranlarında ise Yiğit Bulut'un Sansürsüz'üne konuştu. Böylece Özdemir, ekran yasağı bahanesiyle son anda stüdyoyu terk eden Sevigen'i aynı akşam iki rakip kanalda izlemek zorunda kaldı.

14846

Cüneyt Özdemir konuğuna tepkisini sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan duyurdu.

İşte Cüneyt Özdemir'in mesajları ..

'Mehmet Sevigen biraz önce stüdyomuza geldi ve yasak geldi programa katılamıyorum dedi. Şimdi Ntv canlı yayınında. İşte tutarlı siyaset adamı '

'Mehmet Sevigen şimdi de habertürk'de. Güler misin ağlar mısın! Süper ilkeli ve tutarlı siyaset adamı. Yetmez kral tv'de de görmeyi bekliyorum '

Önce Botero şimdi de Sevigen

İlginç olan bir diğer noktada Cüneyt Özdemir'in benzer bir kazayı geçtiğimiz hafta da yaşamıştı. Dünyaca ünlü Ressam Fernando Botero'yu canlı yayında ağırlayacak olan Özdemir, sanatçının son anda yayını terk etmesiyle ecel terleri dökmüştü.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.