08 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır13°C
  • Ankara17°C
  • İzmir22°C
  • Berlin15°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KAMUFLAJ GİYDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da sınır karakolunda askerlerle bir araya geldi. Erdoğan'ın ziyareti sırasında askeri kamuflaj giymesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kamuflaj giydi

01 Nisan 2018 Pazar 21:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, televizyon, magazin, spor ve müzik dünyasından isimlerle birlikte Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Milletin bağrından çıkan gerçek sanatçılar ve sporcular olduğunuzu gösterdiniz. İnşallah bu güzel manzara dalga dalga tüm ülkemize yayılacaktır. Sanatçılarımızı ve sporcularımızı askerlerin yanında oldukları ve desteklerini gösterdikleri için tebrik ediyorum. Dünyanın hiçbir yerinde, ülkesinden ve milletinden kopuk sanatçılar sporcular göremezsiniz. Sizler buradaki dik duruşunuzla gerçek sanatçılar, gerçek sporcular olduğunuzu gösterdiniz. Ülkemizde eskiden beri böyle bir kesim bulunuyor olsa da hamdolsun sayıları gittikçe azalıyor. Bugün burada şahit olduğumuz bu manzara bu değişimin en çarpıcı fotoğrafıdır. Bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Erdoğan'ı sınırda bekleyen isimler

Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Hülya Koçyiğit, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal, Kenan Sofuoğlu, Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Fikret Orman, Tarık Çamdal, Eray İşcan,  Gökhan Zan ve Esra Erol

6704-003.jpg6703-044.jpg6702-354.jpg
(Fotoğraflar Cumhurbaşkanlığı sitesinden alınmıştır.)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.