05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır15°C
  • Ankara11°C
  • İzmir14°C
  • Berlin15°C

'ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR'A GAZETECİ KONUK

'Çok güzel hareketler bunlar'ın bu pazar sezon finali yayınlanacak... Bir de gazeteci konuk var... Hem de şaşırtıcı bir isim...

'Çok güzel hareketler bunlar'a gazeteci konuk

27 Haziran 2009 Cumartesi 13:12

Bu pazar yayınlanacak sezon finalinde, Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Birand'ını bir şok bekliyor. O muhabirleriyle canlı bağlantı yapmaya çalışırken, stüdyoya gerçek Mehmet Ali Birand geliyor!

Programın diğer skeçleri ve sürprizleri şunlar:

Okulların kapanması nedeniyle görüşemeyecek olan Boğaç ve Pelin bu hasrete nasıl dayanacaklarını bilmiyorlar. Elbette bir çözüm yolu bulacaklar! Ve BKM sahnesinde, bir olay yeri! İndirime giren bir mağaza, kadınların saldırısı ile savaş alanına dönecek. Mağaza sahibi ve çalışanlar kendini kaybetmiş kadınlarla baş edemeyince olaya özel timler müdahale edecek!

Oğlunu kırmızı noktalı program izlerken yakalayan babanın paniği ve arkadaşları vasıtasıyla bir kızla buluşan gencin yaşadığı ikilem de sezon finalinin skeçleri arasında.

Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne de elbette sezon finalinde seyirciyle umulmadık bir şekilde vedalaşıyor! İlişkilerini yoluna koymak isteyen Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne evlilik terapisine gidiyor! Terapist ne kadar uğraşsa bir ilerleme kaydedemezken, Hıyarlı Baba umulmadık bir şekilde Havuçlu Anne'nin ithamlarından fazlasıyla etkileniyor ve kriz geçiriyor!

Ve BKM Mutfak Oyuncuları'nın karne heyecanı! Yılmaz Erdoğan oyunculara karnelerini verirken, ustalardan Demek Akbağ da sahnede ona eşlik ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.