06 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır10°C
  • Ankara15°C
  • İzmir20°C
  • Berlin17°C

ÇOCUĞUNU POLİS'İN ELİNDEN KURTARAMADI!

Mersin'de Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının yıl dönümünü nedeniyle PKK sempatizanları korsan gösterilerine bugün de devam ettiler.

Çocuğunu polis'in elinden kurtaramadı!

15 Şubat 2010 Pazartesi 16:41

Devam eden olaylar sırasında taş attığı iddasıyla çocukları kovalayan polis, 2 çocuğu bir evde sıkıştırdı. Evin içinde gözaltına alınan çocuklar, "Biz bir şey yapmadık" diyerek gözyaşı döktüler. Ancak polisleri inandıramadı. 2 çocuk, gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, çocuklardan birinin annesi, feryat ederek polislerin elinden çocuğunu kurtarmaya çalıştı. Çocuğunun elinden tutup çekiştiren, oğlunu kurtarmak için olağanüstü mücadele sergileyen kadını, polisler güçlükle çocuğundan ayırmaya çalıştılar.

11591

Polislerin müdahalesiyle çocuğundan uzaklaştırılan kadın, komşuları tarafından teskin edilmeye çalışılırken, gözaltına alınan 2 çocuk, polis merkezine götürüldü.

Çocuğunun gözaltına alınmasına dayanamayan kadın, polis merkezi önüne gelerek burada akıbetini sordu. Daha sonra komşuları, kadını polis merkezi önünden uzaklaştırırken, çocuklar ise emniyet müdürlüğüne götürüldüler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.