29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır15°C
  • Ankara15°C
  • İzmir17°C
  • Berlin17°C

CİMBOM'DA YER YERİNDEN OYNAYACAK!

Sarı-Kırmızılılar’da taşlar yerinden oynuyor...Sadece futbol takımı değil tüm branşlardaki başarısızlık, yaşanan skandallar muhalefeti harekete geçirdi.

Cimbom'da yer yerinden oynayacak!

23 Ekim 2010 Cumartesi 12:18

Galatasaray’ın eski başkanları ve camianın önemli isimleriyle bir süredir temas halinde bulunan Ali Dürüst, Adnan Polat yönetiminin G.Saray’a verdiği tahribatı gidermenin bir borç olduğunu düşünerek ilk genel kurulda başkanlığa adaylığını koyacağını yakın çevresine söyledi. Böylece Ali Dürüst uzun süredir kapalı tuttuğu başkan adaylığı kapısını yeniden araladı.

Ali Dürüst, camianın G.Saray’ın geleneklerinden koparıldığını ve bu bağların yeniden kurulması için tüm güçlerin kulübe sahip çıkması gerektiğini belirtti. Dürüst bu kararını resmi olarak yakın çevresine açıkladıktan sonra geçmişte görev yapmış başarılı yöneticilerle de temasa geçmeye başladı. Dürüst’ün başkanlığa yeniden aday alma kararını duyanlar büyük bir heyecana kapıldı. Bu arada Dürüst’ün mevcut başkan Adnan Polat yönetiminin istifa etmesi gibi herhangi bir talebinin bulunmadığı kaydedildi.

Dürüst’ün olağanüstü bir genel kurul için kongre üyelerini göreve çağırmak gibi bir niyetinin olmadığı ancak yönetim istifa ederse yapılacak erken seçimde adaylığını koyacağı bildirildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.