19 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır27°C
  • Ankara22°C
  • İzmir23°C
  • Berlin7°C

CHP KÜTÜPHANESİ HALKA AÇILIYOR

Bünyesinde 17 bini aşkın kitap bulunan CHP kütüphanesi, başta üniversite öğrencileri olmak üzere vatandaşlara hizmet vermek amacıyla "e-kütüphane" şekline getirildi.

CHP kütüphanesi halka açılıyor

09 Aralık 2017 Cumartesi 15:43

Uzunca bir süredir tasnif yapılan CHP kütüphanesi, başta üniversite öğrencileri olmak üzere vatandaşlara hizmet vermek amacıyla e-kütüphane şekline getirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dünyadaki en eski birkaç partiden biri olan CHP'nin, çok sayıda siyasi olaya kaynaklık edecek güçlü bir arşivi bulunuyor.

Bildirgeler, hazırlanan raporlar, afiş çalışmaları, tarihe kaynaklık eden eserler ve bunun gibi birçok yazına sahip olan parti genel merkezindeki kütüphane, uzunca bir süredir devam eden çalışmayla Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından elektronik ortama aktarıldı.

Üniversitelerin ilgili akademik birimlerinden sağlanan destekle yapılan düzenlemeyle "e-kütüphane" şekline getirilen CHP kütüphanesinin resmi açılışı ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

Kitap sayısı 17 bini aşan kütüphane, belirli şartlar dahilinde "http://chp.milasweb.com" adresi üzerinden hizmete açılacak.

Kütüphane, yapılan çalışma ile üyelik sistemini aktive eden herkes tarafından uzaktan erişime açık olacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.