30 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır20°C
  • Ankara24°C
  • İzmir27°C
  • Berlin27°C

CHP AYGÜN İÇİN 'KRİZ MASASI' KURDU

CHP Tunceli Milletvekil Hüseyin Aygün'ün kaçırıldığının duyulması üzerine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları Genel Merkeze doğru harekete geçti.

CHP Aygün için 'Kriz Masası' kurdu

12 Ağustos 2012 Pazar 21:48

Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak olan CHP kurmayları, bölgeden edindikleri bilgileri değerlendirecek ve ne yapılması gerektiğine karar verecek.

Genel Merkez'de oluşturulan Kriz Masası da Aygün serbest bırakılana kadar çalışma yürütecek. Bilgiler vakit kaybetmeden Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile paylaşılacak.

Öte yandan Aygün'ün kaçırlma haberinin alınmasından sonra CNN Türk canlı yayına telefonla bağlanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Sayın Aygün, kendisi bölgede bazı çalışmalar yapıyordu. Valinin açıklamasından başka hiçbir bilgi alamıyoruz. Hüseyin Aygün'ün danışmanı serbest bırakılmış ancak Aygün'den henüz haber yok, kendisine ulaşamıyoruz. Şu aşamada herhangi bir değerlendirme yapmak mümkün değil. Bunun neden yapıldığı konusunda bir bilgimiz yok. Neyin ne olduğunu anlamış değiliz. Yerel kaynaklardan bazı bilgiler var. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez'e gelecek ve bir durum değerlendirmesi yapacağız." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.