04 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır22°C
  • Ankara16°C
  • İzmir17°C
  • Berlin22°C

CENGİZ ÇANDAR'DAN RADİKAL KAÇIŞ!

Cengiz Çandar'ın "devamı yarın" dediği son yazısının üzerinden neredeyse 1 ay geçecek. Yoksa Çandar Radikal'den ayrıldı mı?

Cengiz Çandar'dan radikal kaçış!

26 Ağustos 2011 Cuma 10:57

Radikal'in ses getiren yazarı Cengiz Çandar 2 Ağustos'dan bu yana köşe yazısı yazmıyor... İşin ilginç yanı, Çandar'ın son yazısına "yarın devam edeceğiz" notu eklemiş olması. Son günlerde Radikal ile ilgili kulislerde konuşulanlar akla Çandar da mı ayrıldı sorusunu getirdi.

SON YAZISINDA YARIN DEMİŞTİ

Çandar'ın gazetedeki son yazısı 2 Ağustos'ta yayınlanmıştı. Yazının sonundaki 'nasıl mı? Yarına...' notuna rağmen ertesi gün yazısı yayınlanmadı. O günden bu yana da yazıları Radikal'de yer almıyor.

FENERBAHÇE KARARINA KIZDI TWİTTER'DAN PATLADI

Ancak son günlerin en önemli gündem maddelerinden biri olan Fenerbahçe ve şike soruşturmasıyla ilgili fikirlerini Twitter'da paylaşmıştı.

Twitter’da aktif olarak yer alan ve iletilerini İngilizce olarak yazan Çandar TFF'nin Şampiyonlar Ligi ile ilgili kararına sinirlenip ilk kez Türkçe bir ileti yazmıştı. Çandar, "Fenerbahçe'nin Superlig denen soytarılar tiyatrosundan yeri yok" demişti.

RADİKAL'DEN AYRILDI MI?


Radikal'de son günler de yaşananlar ve gazete çalışanları arasında konuşulanlar ise Cengiz Çandar'ın gazete ile yollarının ayrıldığına işaret ediyor. Kulislerde Radikal yazarlarına artık telif ödenmemesi kararı Cengiz Çandar'ın yazı yazmama tercihinde etkili olmuş olabileceği konuşuluyor. (Gazeteciler)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.