30 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara23°C
  • İzmir27°C
  • Berlin28°C

CEM YILMAZ'LA HİTLER'İN ORTAK NOKTASI!

Cem Yılmaz'la Adolf Hitler'in ortak ne yanı olur ki demeyin! Cem Yılmaz'ın Leman'dan arkadaşı Bahadır Boysal aradaki benzerliği açıkladı.

Cem Yılmaz'la Hitler'in ortak noktası!

01 Aralık 2009 Salı 14:43

Ünlü mizahçı Bahadır Boysal; Cem Yılmaz ile Alman diktatör Hitler'in ortak noktasını açıkladı: İkisi de 'çizim' işine meraklıydı; biri resim, diğeri karikatürde başarısız olunca, kalabalıklara hitap etmeyi seçtiler

Karikatür dünyasının ünlü ismi Bahadır Boysal, Lemanyak dergisindeki köşesinde Cem Yılmaz'ı, Adolf Hitler'e benzetti.

Boysal, ünlü diktatörün gençliğini anlatan 'Genç Adolf Hitler' filminden yola çıkarak kaleme aldığı yazısında şöyle dedi: "Resme meraklı Adolf'ün bir robot ruhsuzluğundaki, köşeli resimlerini hocaları hiç beğenmiyor. Genç Adolf de böylece kuduruyor... Çirkin, kuduz bir tilki gibi son kertede resimlerini parçalıyor..."

Cem de karikatür çizemedi

Boysal, yazının ilerleyen bölümlerinde "Adolf, aniden bir meyve kasasının üzerine çıkıp tüm kinini sokakta gelip geçene kusmaya başlıyor. Kalabalık toplaşmaya başlıyor ve diktatör oluvermeden film bitiyor" dedi ve ekledi: "Cem Yılmaz da böyle yapmıştı. Bir türlü gerçekten karikatür çizemedi... Ve aniden Leman Kafe'de sahneye çıktı! O sahne, meyve kasası yüksekliğindeydi zaten..."

Bahadır boysal kimdir?

Karikatüre Leman'da başlayan Bahadır Boysal, sıradışı karakterleri ve yazılarıyla mizah dünyasının en beğenilenlerinden biri.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.