29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara14°C
  • İzmir17°C
  • Berlin13°C

CEM KÜÇÜK: HÜSEYİN GÜLERCE DEVLETİN ADAMIDIR

Türkiye yazarı Cem Küçük,köşe yazarlarının Gülerce hakkında yazdıklarına ilişkin olarak, "Bu yapılan şey düpedüz hainliktir ve bu alçakça iftiraları atanlar hiç şüphe yok ki bedelini ödeyecektir" ifadesini kullandı.

Cem Küçük: Hüseyin Gülerce devletin adamıdır

02 Ağustos 2017 Çarşamba 10:40

Cem Küçük, bir dönem Fethullah Gülen'e en yakın isimlerden biri olan Cemaat davalarında mahkemede tanık olarak ifade veren Star yazarı Hüseyin Gülerce hakkında, "Organize şekilde saldırıya uğrayan Hüseyin Gülerce çok açık ve ilk kez söylüyorum ki büyük harfle DEVLET'in adamıdır. Sizlerin Gülerce'yi harcamaya gücü yetmez" dedi.

Cem Küçük'ün Türkiye'de "Hüseyin Gülerce'nin FETÖ ile mücadelesi" başlığıyla (2 Ağustos 2017) yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle:

Son dönemde hem Aydın Doğan hem Turgay Ciner hem de Erdoğan Demirören medyasındaki yazarlarda çirkin bir moda başladı. 2014-16 arasında inanılmaz gayretler göstererek FETÖ'nün bitirilmesine büyük katkı sağlamış adamlara FETÖ'cülük iftirası atıyorlar. Bu yapılan şey düpedüz hainliktir ve bu alçakça iftiraları atanlar hiç şüphe yok ki bedelini ödeyecektir. FETÖ ile mücadele eden adamlara saldırarak FETÖ'ye destek veren herkes layığını bulur.

Organize şekilde saldırıya uğrayan Hüseyin Gülerce çok açık ve ilk kez söylüyorum ki büyük harfle DEVLET'in adamıdır. Sizlerin Gülerce'yi harcamaya gücü yetmez. Sizler zavallı ve güçsüz tiplersiniz. Gülerce 17-25 Aralık sürecinden önce de 11 Şubat 2012 tarihinden itibaren DEVLET'e yardım etmeye başlamış ve Gülen'e dair içeriden bilgileri ilk o zaman DEVLET'e vermiştir. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.